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Western Australian Coding Rule

0318/62 Cancelled infusion

WA Coding Rule 0915/04 Cancelled infusion is retired.

This Rule was for interpretation of the Admission, Readmission, Discharge and Transfer Policy (MP
0058/17); and coders should be guided by this policy.

DECISION

WA Coding Rule 0915/04 Cancelled infusion is retired.
[Effective 01 Jul 2017, ICD-10-AM/ACHI/ACS 10" Ed.]
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Western Australian Coding Rule

0915/04 Cancelled infusion
Q.

How should a cancelled infusion, dialysis or transfusion be coded if the-patient is already sitting in

the chair where the infusion is to take place? Looking at the flowcha e WA Coding Standards,
the patient is already in the ‘theatre or similar’.

A.

DECISION

For the purposes of the WA Coding Standards, ‘theatre or similar’ should be interpreted as
the place where the procedure is to take place (e.g. theatre, cath lab, radiology, endoscopy
procedural room etc), EXCEPT in the case of infusions, dialysis and transfusions.

[Effective 23 Sep 2015, ICD-10-AM/ACHI/ACS 9" Ed.]
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